Inlogformulier

Kalender

Ouderen, statushouders, kinderen van de Dommelse Basisscholen, de Dommelecho, voetbalvereniging Dommelen, de wethouder; vele bewoners uit Dommelen hebben meegewerkt aan de “Dommelsche Mozaïek Wandeling”.

Dommelen is een nieuw initiatief rijker. Afgelopen zaterdag 24 juni heeft wethouder Hetty Tindemans de eerste mozaïek tegel gelegd voor de eerste lus van de wandeling. Daarvoor zijn er ongeveer 50 tegels gebruikt. Met een 30-tal mensen hebben we een stuk van de wandeling gelopen om daarna een toost uit te brengen op het terras van de Dommelstroom.

19

 De hele wandeling bestaat uit twee lussen, die samen een 8 vormen en afzonderlijk te lopen zijn, in totaal zo’n 5,5 km. Het is nog wel een beetje behelpen in de nieuwe wijk Lage Heide vanwege de bouwbestrating die daar (nog) ligt. Er worden op een later tijdstip meer tegels bijgelegd, omdat we bang zijn dat ze op dit moment door het bouwverkeer kapot worden gereden. Aangeraden wordt om goed te kijken op de plattegrond, die achterop de folder staat.


Folders zijn ( gratis ) verkrijgbaar bij Café De Dommelstroom, Partrycentrum De Bommel, in de hal van Sport-en Ontmoetingscentrum de Belleman, cafetaria de Berg en bij de VVV in Valkenswaard.Binnenkort hopen we ook de tweede lus van de wandeling te kunnen leggen. U leest het op onze website: www.wijkraaddommelen.nl onder het kopje nieuws.