Inlogformulier

Kalender

Wat je als ouder moet weten als je kind naar de basisschool gaat

Interactieve bijeenkomst ‘Klaar voor school’
Bibliotheek De Kempen organiseert samen met het Centrum Jeugd en Gezin Valkenswaard de bijeenkomst ‘klaar voor school’. Tijdens de bijeenkomst krijgen ouders tips en informatie over het voorbereiden van hun kinderen op de basisschool.

Donderdag 14 september van 20.00 tot 22.00 uur
Voor de meeste kinderen is het een flinke stap om naar de basisschool te gaan. Een goede voorbereiding door ouders kan helpen om kleuters zelfverzekerder te maken tijdens de eerste weken op school. Jeugdverpleegkundigen vertellen tijdens de bijeenkomst op donderdag 14 september hoe ouders dit aan kunnen pakken. Daarnaast vertellen experts onder andere hoe de opbouw van een schooldag eruit ziet en hoe je je kind optimaal voor kunt bereiden op een nieuwe schooldag. De flyer vindt U hiernaast

Gratis advies
Heeft u vragen over bijvoorbeeld de taalontwikkeling of zelfredzaamheid van uw kind, over de zindelijkheid voordat ze naar school gaan of over andere relevante onderwerpen? Dan bent u van harte welkom voor gratis advies op donderdag 14 september van 20.00 tot 22.00 uur bij Bibliotheek De Kempen in de vestiging van Valkenswaard.

Aanmelden
Deelname aan deze bijeenkomst is gratis. U kunt zich aanmelden voor deze bijeenkomst via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..