logo stichting Dommelen RGB 1Als wijkraad Dommelen timmeren we al jaren aan de weg om Dommelen op de kaart te zetten en leefbaar te houden.
Sinds eind 2017 doen we dit als Stichting Doe mee® met Dommelen en zijn we vol enthousiasme aan de slag gegaan met een nieuw Wijkplan Dommelen 2018-2022.Een ambitieus plan met een heel belangrijke rol voor de verenigingen die Dommelen rijk is.

Er is afgelopen 8 januari al een overleg geweest met een aantal voorzitters van verenigingen. Hierbij is het nieuwe wijkplan met veel enthousiasme ontvangen en is collectief aangegeven hier volop aan mee te willen gaan werken.Er is al een overleg gepland op 5 maart waar alle verenigingen van Dommelen een uitnodiging voor zullen ontvangen (Noteer alvast in uw agenda: om 20 uur bij RKVV Dommelen!)

Woensdag 31 januari willen wij aan de inwoners van Dommelen uit de doeken doen wat we van plan zijn met het wijkplan.Gezien het belang dat het verenigingenoverleg en daarmee de verenigingen in Dommelen in de plannen hebben, willen wij u persoonlijk uitnodigen om deze avond aanwezig te zijn.Er is naast volop informatie over onze plannen, ook volop gelegenheid om mee te denken en mee richting te geven aan de toekomst van Dommelen.

Woensdag 31 januari om 20:00 uur bij Partycentrum de Bommel, Bergstraat Dommelen
Inloop vanaf 19.30 uur

Wij hopen dat we u mogen verwelkomen!

Stichting Doe mee® met Dommelen.