logo wijkraad andejo schaduwDe Wijkraad Dommelen is er voor alle inwoners van Dommelen en is als vereniging het contact tussen de gemeente en de bewoners van Dommelen. Op de ALV van januari 2017 is het besluit genomen de vereniging om te vormen tot een stichting.

Op dit moment is het bestuur druk bezig om de stichting "Doe mee(r) met Dommelen" op te richten.

Het bestuur is door de leden benoemd en werkt op vrijwillige basis. Het steunen van initiatieven die voor Dommelen van belang zijn is hierbij een van de belangrijkste activiteiten. Dit kan op eigen initiatief zijn, zoals vastgelegd in het wijkproject, door mee te denken en/of te verwijzen, maar ook door het –deels- financieren van activiteiten.

Neem een kijkje in de Agenda om te zien wanneer de eerstvolgende openbare vergadering is.
Hier vindt u ook een overzicht van alle Dommelse activiteiten. Staat uw activiteit daar niet tussen neem dan contact op met de Wijkraad

Heeft u een vraag of en opmerking aan de Wijkraad Dommelen neem dan contact op met de secretaris.

Bezoek ook onze facebook-pagina.