ben de klerk 150 Ben de Klerk | Voorzitter

> Sinds 2017 gepensioneerd.
> Inmiddels het bedrijf IPWonen opgericht, dat zich concentreert op wijkontwikkeling.
> Hij vindt tennis, motorrijden, muziek, computeren en feesten leuk.
> Ben wil de sociale betrokkenheid in Dommelen stimuleren.
> Ben de Klerk is geboren in 1949

foto Dorian site Dorian Jonkers-Fasol | secretaris

> Geboren in Dommelen.
> Getrouwd met Henk, we hebben 1 dochter.
> 33 jaar werkzaam geweest als fysiotherapeut.
> hobby's : hockey, tennis, skieën, fietsen en wandelen met onze Border Collie "Chef"
> ik wil me graag inzetten voor Accent op ieders Talent om zo de sociale contacten, maar ook de zelfredzaamheid in Dommelen te vergroten

gerard bots 150 Gerard Bots | penningmeester

> Gerard Bots werkt als beheerder bij Cordaad, is uit 1957 en woont in Dommelen.
> Hobby's zijn het bloemencorso, voetballen bij Dommelen, diverse bestuursfuncties, fietsen en knutselen.
> Hij is niet vies van een feestje.
> Gerard wil multi inzetbaar zijn bij diverse activiteiten en projecten.

20170703 085758

Elly van Dijk | bestuurslid Wijkplan

> Geboren in Valkenswaard en woon 40 jaar in Dommelen.
> Ruim 43 jaar werkzaam geweest in de gezondheidszorg waarvan 10 jaar als leidinggevende.
> Hobby’s: muziek maken met Band Zonder Vent, fotografie, wandelen en fietsen.
> Elly wil zich inzetten voor burgerparticipatie, AoiT, Vraagbaak en andere zaken die betrekking hebben op zorg en welzijn.

20160920 111403  Janneke van de Geer | bestuurslid evenementen

>Geboren en getogen in Dommelen waar ik nog steeds met veel plezier woon met mijn man Chris en twee dochters Fleur en Mees.

>Ruim 15 jaar werkzaam als woonbegeleidster binnen Stichting Kempenhaeghe.

>Hobby's variëren van een goed boek, wandelen tot lekker eten met vrienden!

>Graag wil ik me inzetten voor de kinderen/jeugd in Dommelen , daarbij gericht op Basisschool leeftijd. Uiteraard gaat het hierbij om de betrokkenheid en leefbaarheid onderling. Ik vind het belangrijk dat ieder kind op zijn eigen manier met hun eigen talent en ontwikkeling zich prettig voelt. Het zou mooi zijn als kinderen vrijblijvend positief zich aansluiten bij verschillende activiteiten die er georganiseerd worden

kaartje Rikkert

Rikkert Visser | bestuursadviseur

> Rikkert is als onbezoldigd adviseur verbonden aan de Wijkraad.
> Hij houdt zich bezig met (financieel) beleid en de oprichting van de stichting

"Doe mee(r) met Dommelen".